Select Page

Drugi dio sezone posuški košarkaši otvorili pobjedom

Drugi dio sezone posuški košarkaši otvorili pobjedom

U do kraja neizvjesnoj i zanimljivoj utakmici košarkaši Posušja pobijedili su mladu ekipu Širokog II rezultatom 75: 69 (16:16, 23:20, 21:24, 15:9). Prva je ovo utakmica košarkaškog prvenstva Herceg- Bosne, odnosno 10. kolo. Najbolji u redovima Posušja bio je Ivica Širić s 24 postignuta poena, dok je u redovima Širokog II najbolji bio Marko Bošnjak s 18 postignutih poena.

Trener Posušja Robert Jurišić kazao je da je utakmica bila dobra do kraja. „Borba do zadnje minute. Mi smo izvojevali tešku pobjedu. Jača smo momčad i to je trebali pokazati na terenu. Svaka čast širokobriješkim momcima, došli su napaljeni na nas jer ipak smo prvi na tablici. Cijelu su utakmicu odigrali fenomenalno. Naši su igrači smogli snage i pobijedili. Na kraju su bitni bodovi“, kazao je trener Jurišić.

Trener Širokog II Romeo Bilinovac je kazao za naš radio da je utakmica bila dobra i zanimljiva. „Mi smo mlada ekipa, naša ekipa su uglavnom juniori. Ponekad nam se pridruže stariji koji s nama baš i ne treniraju. Tako da kad dođe trenutak u utakmici gdje je ključno iskustvo, to nam fali. No, kažem, mi smo mlada ekipa, zapravo neopterećena rezultatom, više smo usmjereni na razvoj“ , kazao je trener Bilinovac.

Spomenimo da su utakmicu 10 kola odigrali još Ljubuški i Grude. Gruđani su pobijedili rezultatom 95:73.

U idućem kolu Posušje gostuje u Ljubuškom. Ekipa Ljubuškog trenutno je posljednja na tablici prvenstva.

Radioposusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading