Select Page

Durmišuša i Rakitno ovogodišnji su finalisti

Durmišuša i Rakitno ovogodišnji su finalisti

Sinoć se na utakmicama polufinalnih dvoboja malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje tražilo mjesto više.

Kapacitet tribina malonogometnog igrališta iza osnovne škole Ivana Mažuranića dosegao je maksimum jer su svi htjeli biti dio ovih velikih događaja.

U prvoj utakmici sastali su se stari rivali, a može se reći i susjedi. Tvrda utakmica ipak je prevagnula na stranu onih koji su iskusniji u završnicama, ekipi Durmišuše. Konačan rezultat je 5:3, a golove za Durmišušu postigli su 2x Jurišić i Oreč te 1 gol otišao je na konto Čuljka. Kod Jukića precizni su bili 2 x Luka Jukić te 1 Ivan Jukić.

U drugoj utakmici sastali su se vječni rivali – Rakitno i Vir. Utakmica puna naboja ali i golova. Konačan rezultat regularnog dijela 4:4 nije donio pobjednike pa su o svemu odlučili penali. Rakićani su ovog puta bili s(p)retniji.

U četvrtak će se tako na asfaltu iza škole skupiti pristaše Durmišuše i Rakitna. Kako god bilo, dvoboj je to koji poziva i one kojima nogomet nije pretjerano važan. Sudeći po večerašnjoj posjeti bit će potrebno dosta sreće da se uhvati slobodno mjesto.

OGLASI

Loading