Select Page

TKD klub Poskok počinje s treninzima

TKD klub Poskok počinje s treninzima

S veseljem su naši sportaši dočekali odluku o početku treninga. Iz TKD kluba Poskok Posušje uputili su obavijest svojim članovima kako trening počinje u ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

„Dragi naši članovi kluba, roditelji i prijatelji, evo napokon smo od nadležnih organa dobili dopuštenje za održavanje treninga, pa shodno tome planiramo i krenuti s radom“, navode u objavi putem svog fb profila dodajući kako će točne grupe i termine treninga objaviti nakon što nadležna tijela objave preporuke kojih se moraju pridržavati za vrijeme treninga.

Više od 2 mjeseca je prošlo otakako je stigla zabrana sportskih okupljanja. No, članovi kluba nisu bili bez sportskih aktivnosti. Prakticirali su ih u svojim domovima. Tijekom ovoga razdoblja uključili su se u kampanju s pozivima „Ostani doma i treniraj“. Taekwondo savez Bosne i Hercegovine organizirao je natjecanje u likovnom stvaralaštvu za sve taekwondoiste u BiH. U povodu uskršnjih blagdana Poskoci su se natjecali u izboru najljepše pisanice. Vježbali su online uz vrhunske sportaše, od kojih su neki i podijeli svoju taekwondo priču. Učinili su koliko su mogli da se zabave i održe svoju formu. No, najsretniji trenutak bit će za njih onaj kada se ponovo okupe u svom Taekwondo domu.

Sretno svima!

Podsjećamo, odlukom Stožera civilne zaštite ŽZH dopušta se pružanje usluga sportskim i rekreacijskim centrima i sl. na području Županije Zapadnohercegovačke, uz poštivanje posebnih higijensko-epidemioloških mjera, kao i kinima, muzejima, umjetničkim galerijama, bazenima, kupalištima.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading