Select Page

Durmišuša pobjedom krenula u obranu naslova

Durmišuša pobjedom krenula u obranu naslova

Susretom momčadi prošlogodišnjih pobjednika Durmišuše i Landeka počelo je još jedno izdanje Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje koji se održava u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito” 2016.

MNTMZ16-otvZSiric

 

Prije početka prve utakmice, koju su aktualni pobjednici Durmišuša uvjerljivo pobjedili Landeke rezultatom 5:1, turnir je svečano otvorio predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić koji je pozdravio sve nazočne, zaželio svim ekipama puno uspjeha, gledateljima da uživaju u dobru nogometu, općini Posušje na podršci, svim sponzorima posebno Ožujskom kao generalnom sponzoru. Zahvalio se i organizacijskom Odboru koji je puno uradio na pripremi turnira te istakao kako su se velika sredstva uložila u asfaltiranje igrališta i obnovu tribina.

IMG-20160704-WA0010

U drugoj utakmici višestruki prvaci, Meljakuša nanijela je težak poraz mladoj i neiskusnoj ekipi Osoja. Na kraju je bilo 14:1 za “žute”. U posljednjoj utakmici večeri Vir je bio bolji od Donjih Jukića rezultatom 6:4.

Raspored utakmica, 05.07. UTORAK

20h Marasov brig – Rakitno

21h Gradac – Vinjani

22h Čitluk – Batin Zagomile

Posušje.net

OGLASI

Loading