Select Page

Edukacijski centar PRIZMA provodi projekt “Uz IT znanje, popravi stanje!”

Edukacijski centar PRIZMA provodi projekt “Uz IT znanje, popravi stanje!”

Edukacijski centar PRIZMA iz Posušja poznat je po svojim obrazovnim projektima kojima promiče znanje iz prirodnih i društevnih znanosti. Ove godine se ova vrijedna ekipa potrudila da uz obuku iz IT sektora prenese određena znanja nezaspolenim ženama na području naše Općine, a cilj samog projekta je njihova lakša integracija na tržište rada. Jasno je, po svim svjetskim i domaćim pokazateljima, kako se znanje iz Informatike traži u svim oblastima ljudskog djelovanja pa ovaj projekt upravo nastoji prenijeti znanje na nezaspolene žene koje će to znanje iskoristiti u svrhu zapošljavanja.

Projekt same obuke je besplatan za nezaposlene žene s područja općine Posušje, a u realizaciji ovog projekta sufinanciranjem su pomogli Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke te Općina Posušje, kojima se zahvaljujemo jer uvijek prepoznaju kvalitetu te svojim doprinosom potiču obrazovanje onih kojima je najpotrebnije. – poručuju iz Edukacijskog centra PRIZMA.

Sve zainteresirane žene s područja naše općine mogu se prijaviti za projekt IT obuke, a detalje samih radionica ćemo objaviti kroz uvodne susrete. Prijaviti se možete putem Facebook i Instagram stranica.

OGLASI

Loading