Select Page

Edukacijski centar PRIZMA provodi projekt “Uz IT znanje, popravi stanje!”

Edukacijski centar PRIZMA provodi projekt “Uz IT znanje, popravi stanje!”

Edukacijski centar PRIZMA iz Posušja poznat je po svojim obrazovnim projektima kojima promiče znanje iz prirodnih i društevnih znanosti. Ove godine se ova vrijedna ekipa potrudila da uz obuku iz IT sektora prenese određena znanja nezaspolenim ženama na području naše Općine, a cilj samog projekta je njihova lakša integracija na tržište rada. Jasno je, po svim svjetskim i domaćim pokazateljima, kako se znanje iz Informatike traži u svim oblastima ljudskog djelovanja pa ovaj projekt upravo nastoji prenijeti znanje na nezaspolene žene koje će to znanje iskoristiti u svrhu zapošljavanja.

Projekt same obuke je besplatan za nezaposlene žene s područja općine Posušje, a u realizaciji ovog projekta sufinanciranjem su pomogli Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke te Općina Posušje, kojima se zahvaljujemo jer uvijek prepoznaju kvalitetu te svojim doprinosom potiču obrazovanje onih kojima je najpotrebnije. – poručuju iz Edukacijskog centra PRIZMA.

Sve zainteresirane žene s područja naše općine mogu se prijaviti za projekt IT obuke, a detalje samih radionica ćemo objaviti kroz uvodne susrete. Prijaviti se možete putem Facebook i Instagram stranica.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading