Select Page

Nastavlja se višegodišnja uspješna suradnja Eko života i Općine Posušje

Nastavlja se višegodišnja uspješna suradnja Eko života i Općine Posušje


Višegodišnja suradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je kroz više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustva, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom

U dvodnevnoj radnoj posjeti ovlaštenom operateru za upravljanje ambalažnim otpadom Eko život d.o.o. Tuzla boravili su voditelj javnih nabavki J.P. Vodovod Posušje Damir Bešlić i savjetnik načelnika Općine Posušje za komunikaciju sa domaćim i međunarodnim institucijama Jozo Kolobarić.


Radna posjeta realizirana je shukladno radnim sastancima i razgovorima u 2023. godini, te dogovorima oko daljnjih zajedničkih aktivnosti Općine Posušje i Eko života.

Višegodišnja suradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je kroz više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustva, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom.


Između ostalog potvrđeno je da će Eko život u narednom mjesecu uložiti okolišna materijalna i financijska sredstva u Osnovnu školu fra Petar Bakula Posušje, a također, u nastavku suradnje, i u J.P. Vodovod Posušje.

Direktor Eko života Tuzla Jasmin Osmanović uručio je Zahvalnicu Općini Posušje u znak konkretne i jasne višegodišnje saradnje.


Tijekom radnih sastanaka posebno se razgovaralo o budućim logističkim, materijalnim i infrastrukturnim jedinicama koje su nužne za razvoj i poboljšanje  upravljanja otpadom u Općini Posušje i Županiji Zapadnohercegovačkoj – navodi se u saopćenju.

(DEPO PORTAL/ad)

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading