Select Page

EU fondovi – put do lokalne zajednice

EU fondovi – put do lokalne zajednice

Politička akademija HDZ-a BiH, uz potporu predstavništva fondacije Konrad Adenauer za Bosnu i Hercegovinu, organizirala je jednodnevni seminar pod nazivom ”EU fondovi – put do lokalne zajednice”. Na samom početku prisutnima se obratila politička ravnateljica Lidija Bradara koja je kazala kako je ovaj seminar nastavak edukacije o EU fondovima u organizaciji Političke akademije koja je započela međunarodnom konferencijom na Kupresu gdje su sudjelovali lokalni dužnosnici iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Politička ravnateljica Lidija Bradara zahvalila se fondaciji Konrad Adenauer i direktoru Karsten Dummel-u na potpori i suradnji s Političkom akademijom HDZ-a BiH.

12832444_1659690990962517_3070550782665708086_n

Na ovom seminaru sudionici su bili predstavnici gradova, općina i županija koji će kroz svoju lokalnu zajednicu aktivno sudjelovati u izradi i apliciranju za projekte iz EU fondova. Na seminaru je sudjelovalo oko pedeset sudionika, a za prenošenje znanja i iskustava bili su zaduženi prof. dr. Mirjana Milićević, Ilija Papac, Ivana Marić, prof. dr. Zdenko Klepić, Ivan Jurilj i Katarina Puljić, koji su u ulozi predavača sudionicima pomogli da sagledaju mogućnosti i perspektive, kao i eventualne probleme s kojima se mogu susresti kada su u pitanju EU fondovi.

Edukacije o EU fondovima organizirat će se i u budućem vremenu kako bi se lokalne zajednice osposobila za što bolju izradu, apliciranje i provedbu projekata.

politicka-akademija.ba

OGLASI

Loading