Select Page

EURO: Italija iznendila Belgiju, Španjolska u finišu slomila Češku

EURO: Italija iznendila Belgiju, Španjolska u finišu slomila Češku

Najjača utakmica dosadašnjeg Eura ponudila je vrlo dobar nogomet, a bodove odnosi Italija pobjedom 2:0.

Sjajno je svoju momčad pripremio Antonio Conte i bez većih problema u potpunosti zaustavio raskošni belgijski napad. Italija je u fazi obrane odigrala briljantno, ali da je Lukaku bio malo prisebniji u najboljoj prilici na utakmici, možda ne bismo sada toliko hvalili Italiju. No, priče „što bi bilo kad bi bilo“, nisu nikada niti će zanimati Italiju koja upisuje zaslužena tri boda.

Pique spasio Španjolce

Veliku priliku za uzimanje “ekstra boda” imali su Česi u susretu sa Španjolskom, bili su u igri do 87. minute, a onda je Pique zabio za pobjedu.

0000000000465814_420_280_cut

87 minuta Česi su se sjajno branili, Španjolci neviđeno komplicirali, no jedan sjajan potez Inieste i trzaj glavom Piquea bili su dovoljni Španjolcima.

Češka je odigrala dobru utakmicu, bila je vrlo bliru remija, ali na kraju ipak nije izdržala. No, pokazala je da bi Hrvatska trebala imati znatno teži posao nego protiv Turske.

Irci zabijali, Šveđanima bod

Nakon u finišu odlučenog dvoboja između Španjolske i Češke u akciju su, po prvi puta na Euru, krenuli i nogometaši Irske i Švedske. Oba pogotka postigli su Irci, Hoolahan iza Isakssona dok se Clark autogolom glavom prometnuo u tragičara susreta. Švedska je susret završila bez ijednog udarca u okvir gola od strane njezinih igrača…

0000000000465817_420_280_cut

sport.net/Foto: EPA

OGLASI

Loading