Select Page

EXTREME SPORTS CLUB SCORPIO POKLANJA DIO OPREME ZA TURNO SKIJANJE STANICAMA GSS ŠIROKI BRIJEG I POSUŠJE

EXTREME SPORTS CLUB SCORPIO POKLANJA DIO OPREME ZA TURNO SKIJANJE STANICAMA GSS ŠIROKI BRIJEG I POSUŠJE

Nakon proljetnog darivanja dijela skijaške opreme, Extreme Sports Club Scorpio je ovaj put odlučio pokloniti dio opreme za turno skijanje. Radi se o desetak starijih modela cipela i skija u solidnom i upotrebljivom stanju, koji će sigurno dobro doći početnicima i rekreativcima.

Nakon pristiglih prijava za donaciju opreme za turno skijanje, zadovoljstvo nam je objaviti tko su dobitnici dijela opreme. Nažalost, nismo bili u mogućnosti svima izaći u susret, obzirom na ograničen broj kompleta. Rukovodili smo se idejom da oprema dođe tamo gdje je možda najpotrebnija, a to su organizacije koje rade sa mladima i koje stoje na raspolaganju u slučaju eventualnih potraga i spašavanja. Izbor je pao na prijavljene stanice GSS Posušje i Široki Brijeg, koje pokrivaju veliko područje Vrana, Čvrsnice i Čabulje. Ovim stanicama će biti uručena po četiri kompleta opreme. Biti ćemo sretni ako naša oprema bar malo pomogne u njihovoj plemenitoj misiji potraga i spašavanja.

Jedan komplet smo opredijelili za NVO “Mi volimo Čajniče”, sa željom da se turno skijanje angažira i u ovom dijelu BiH. Nadamo se da ćemo krajem sezone ponovo biti u mogućnosti izvesti sličnu akciju darivanja, o čemu ćemo blagovremenu obavijestiti planinarsku javnost, stoji na službenoj stranici  Extreme Sports Club Scorpio.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading