Select Page

Filip Hrgović dominantno do 12. pobjede u karijeri, slavio je tehničkim nokautom

Filip Hrgović dominantno do 12. pobjede u karijeri, slavio je tehničkim nokautom

FILIP HRGOVIĆ je stigao do 12. pobjede u karijeri. Na Floridi je tehničkim nokautom svladao Rydella Bookera.

Booker je u meč ušao sa 112,4 kilograma, 2,4 više od Hrgovića, no to mu je jedino pomoglo da ga Hrgović ne uspava već je sudac morao prekidati meč.

Prvu rundu Hrgović je pokazao koliko je bolji, no nije uzdrmao Amerikanca sve do druge runde, kada je sudac Bookeru dva puta morao brojiti.

Kraj u petoj rundi

U trećoj rundi se nastavila dominacija, ali Booker je pokazao zašto ga nikada nitko nije pobijedio rušenjem. Najbolji hrvatski boksač je nastavio s nemilosrdnim napadima, a sudac je odlučio reći da je dosta tek u petoj rundi. Booker se više nije mogao braniti, no primio je toliko teških udaraca da je sudac zbog njegovog zdravlja odlučio prekinuti borbu.

“Hvala Bookeru što je prihvatio borbu. Veliki je ratnik, imao je težak život. Imao sam dobru predstavu, puno teških utakmica, sudac je donio ispravnu odluku. Mislio sam da ću ga prije srušiti, ali odradio sam dobar posao. Dalje se želim boriti protiv najboljih u diviziji. Idemo ljudi, potpišite ugovor, nije to tako teško. Nestrpljiv sam, dobro se osjećam i želim tešku borbu. Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Trebaju mi velika imena. Michael Hunter, Daniel Dubois, Povetkin, Dillian Whyte, Chisora, želim ih sve”, rekao je Hrgović nakon borbe.

Index. Hr

OGLASI

Loading