Select Page

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU: Besplatan bežični internet studentima fakulteta

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU: Besplatan bežični internet studentima fakulteta

Besplatan bežični internet studentima fakultetaSvi studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru imat će besplatan pristup bežičnom internetu u prostorima Filozofskog fakulteta mostarskoga Sveučilišta. Ovo će biti omogućeno nakon što su jučer dekan Filozofskog fakulteta dr. Zoran Tomić i direktor Telemacha Željko Batistić potpisali u Mostaru ugovor o najsuvremenijim internet-uslugama u toj visokoškolskoj instituciji.

Kvaliteta studiranja

Dekan Filozofskoga fakulteta dr. Zoran Tomić je naglasio kako je cilj još više podići kvalitetu studiranja.

– Cilj nam je da studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru imaju kontakte sa svjetskim bazama podataka iz kojih crpe znanje.

Budući da na našem fakultetu studiraju studenti iz cijele regije, njihova komunikacija između sebe, s profesorima, roditeljima i prijateljima mora biti brža, jeftinija i bolja. To je naš motiv i ovo smo uradili zbog studenata, istaknuo je dekan dr. Zoran Tomić.

Također je naglasio kako je Telemach ovime pokazao da je društveno odgovorna tvrtka.

Direktor Telemacha Željko Batistić je rekao kako je partnerstvo između Sveučilišta u Mostaru i Telemacha zalog kako će Filozofski fakultet dobiti izvanserijsku uslugu.

Važan projekt

– Ova usluga koju mi mislimo u sljedećih petnaest dana uspostaviti bit će značajno iznad standarda koji postoje na ostalim sveučilištima, kako u brzini pristupa, pouzdanosti, tako i kvaliteti same usluge.

Drago mi je što je dekan Zoran Tomić prepoznao nas kao partnere u ovom važnom projektu za Sveučilište, kazao je direktor Telemacha Željko Batistić.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru među prvima je u ovom dijelu Europe koji nudi ovakvu mogućnost svim svojim studentima.

VLM

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading