Select Page

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU: Besplatan bežični internet studentima fakulteta

FILOZOFSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU: Besplatan bežični internet studentima fakulteta

Besplatan bežični internet studentima fakultetaSvi studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru imat će besplatan pristup bežičnom internetu u prostorima Filozofskog fakulteta mostarskoga Sveučilišta. Ovo će biti omogućeno nakon što su jučer dekan Filozofskog fakulteta dr. Zoran Tomić i direktor Telemacha Željko Batistić potpisali u Mostaru ugovor o najsuvremenijim internet-uslugama u toj visokoškolskoj instituciji.

Kvaliteta studiranja

Dekan Filozofskoga fakulteta dr. Zoran Tomić je naglasio kako je cilj još više podići kvalitetu studiranja.

– Cilj nam je da studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru imaju kontakte sa svjetskim bazama podataka iz kojih crpe znanje.

Budući da na našem fakultetu studiraju studenti iz cijele regije, njihova komunikacija između sebe, s profesorima, roditeljima i prijateljima mora biti brža, jeftinija i bolja. To je naš motiv i ovo smo uradili zbog studenata, istaknuo je dekan dr. Zoran Tomić.

Također je naglasio kako je Telemach ovime pokazao da je društveno odgovorna tvrtka.

Direktor Telemacha Željko Batistić je rekao kako je partnerstvo između Sveučilišta u Mostaru i Telemacha zalog kako će Filozofski fakultet dobiti izvanserijsku uslugu.

Važan projekt

– Ova usluga koju mi mislimo u sljedećih petnaest dana uspostaviti bit će značajno iznad standarda koji postoje na ostalim sveučilištima, kako u brzini pristupa, pouzdanosti, tako i kvaliteti same usluge.

Drago mi je što je dekan Zoran Tomić prepoznao nas kao partnere u ovom važnom projektu za Sveučilište, kazao je direktor Telemacha Željko Batistić.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru među prvima je u ovom dijelu Europe koji nudi ovakvu mogućnost svim svojim studentima.

VLM

OGLASI

Loading