Select Page

FINALE MZ: Gradac po četvrti ili Marasov Brig po prvi put!

FINALE MZ: Gradac po četvrti ili Marasov Brig po prvi put!

Večeras se igra veliko finale Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradski četvrti općine Posušje – Ožujsko 2021. Do same završnice stigle su momčadi Graca – branitelja naslova i Marasova Briga – ekipe kojoj je ovo prvo finale u povijesti natjecanja.

Gradac je do svog petog finala stigao na pomalo nepredvidljiv i nestvaran način. U pet odigranih utakmica na turniru ostvarili su samo jednu pobjedu i to protiv Vira (6:2) na otvaranju turnira. Preostale dvije u skupini su remizirali protiv D. Jukića (2:2) i Vinjana (5:5), kao i sljedeće dvije u četvrtfinalu protiv Čitluka (1:1) i polufinalu protiv Meljakuše (1:1), ali su bili spretniji i sigurniji u izvođenju šesteraca. Iako na ovom turniru igraju bez svojih najboljih igrača (Zvonimira Begića – Ćunde i Dominika Begića) još jednom su pokazali kako su “mačka s devet života” i kako ih se ne smije podcijeniti.

Ekipa Marasova Briga igra dopadljiv nogomet. U skupini smrti završili su prvi sa šest bodova ispred Čitluka, Gornjih Jukića i Broćanca te su pokazali kako se na njih ozbiljno može računati u ovoj godini. U četvrtfinalu su bili uvjerljivi protiv Virana (3:0), da bi pokazali pravu zrelost u polufinalnoj utakmici u kojoj su s minimalnih 1:0 slavili protiv Rastovače polje. Kako će se postaviti u svom prvom finalu, ostaje nam vidjeti večeras.

Utakmica za 3. mjesto između Meljakuše i Rastovače polje na rasporedu je u 20.30 sati, dok se finale igra u kasnijem terminu od 22.00 sata.

Posušje.net

OGLASI

Loading