Select Page

Finalisti Kupa Herceg-Bosne iznijeli svoja očekivanja uoči sutrašnjih dvoboja

Finalisti Kupa Herceg-Bosne iznijeli svoja očekivanja uoči sutrašnjih dvoboja

Sutra (29. prosinca) se odigravaju finalne utakmice Kupa Herceg-Bosne u muškoj i ženskoj konkurenciji. Utakmice će biti odigrane u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu u sljedećem rasporedu: u 16:00 sati u finalu kupa Herceg-Bosne za žene sastaju se HŽKK Livno i HŽKK Zrinjski 2010, dok u 18:00 sati slijedi finalna utakmica u muškoj konkurenciji gdje se sastaju HKK Široki i HKK Zrinjski.

Na press konferenciji svoja očekivanja su iznijeli predstavnici svih finalista.

Trenerica ŽKK Zrinjski Nikolina Pandža i kapetanica Petra Leko kazale su kako ih očekuje teška utakmica u kojoj je Livno bolja ekipa, ekipa koja se natječe u Premijer ligi dok Zrinjski igra u A1 ligi. No, kazale su kako se neće predati, te da će ići na pobjedu.

Gabrijela Visković, košarkašica Livna je kazala kako se nada kvalitetnoj fer utakmici, dobroj zabavi i neka bolja ekipa pobjedi.

Ispred HKK Široki na press konferenciji nazočili su trener Damir Vujanović i kapetan Ivan Karačić.

„Očekuje nas jedna zanimljiva utakmica. Dobro se poznajemo, igrali smo već sa Zrinjskim koji jedna iskusna, kvalitetna ekipa. Igraju na dva fronta; u Premijer ligi i ABA 2 ligi i u oba natjecanja imaju sjajne rezultate. Mi smo mlada ekipa i pokušat ćemo sutra borbenošću i agresivnošću parirati tom iskustvu i kvaliteti. Koliko ćemo u tome uspjeti, vidjet ćemo, ali u prvom redu pozvao bih sve ljubitelje košarke jer smatram da nas očekuje praznik košarke i ono najbolje što KK Savez Herceg-Bosne može dati. Ako dođemo u priliku da možemo iznenaditi Zrinjski, sigurno ćemo u tome nastojati”, kazao je trener HKK Široki, Damir Vujanović.

Ispred HKK Zrinjski na press konferenciji su nazočili trener Hrovje Vlašić i Mario Petrić.

„Kup utakmice su drugačije od onih ligaških, pogotovo ovakve koje imaju jedan poseban naboj. Malo je kolega Vujanović bio skroman, idemo u Široki, momčadi koja ima kvalitetu, mladost koja je dobro posložena. Sutra moramo dati svoj maksimum ukoliko želimo slaviti. Čeka nas jedna teška utakmica i vidjet ćemo koliko ćemo moći s obzirom da igramo u viskom ritmu na dva fronta. To nam s jedne strane donosi mir i iskustvo, a s druge nam odnosi energiju i svježinu”, kazao je trener Hrvoje Vlašić.

prvi.hr

OGLASI

Loading