Select Page

FOTO: Božićni mini basket festival “Posušje 2015.”

FOTO: Božićni mini basket festival “Posušje 2015.”

Košarkaška akademija Herceg-Bosne i HKK Posušje organizirali su u Posušju 20.12.2015,”Božićni mini basket festival Posušje 2015″.

Festival je okupio oko 300 dječaka i djevojčica rođenih 2003 i mlađi, te njihovih trenera iz šesnaest košarkaških klubova koji djeluju pod okriljem KS Herceg-Bosne. Na tri igrališta odigrano je 30 neizvjesnih košarkaških utakmica te razna natjecanja.

Pobjednik festivala u kategoriji dječaka je HKK Rama. Drugo mjesto osvojio je HKK Široki, a treće mjesto HKK Grude. MVP nagradu u kategoriji dječaka osvojio je Daniel Škarica(HKK Rama) a pobjednik natjecanja u šutiranju bio je Ante Tomić (HKK Grude).

U kategoriji djevojčica pobjednice festivala su igračice HŽKK Tomislavgrad. Drugo mjesto osvojio je HŽKK Rama , a treće mjesto HŽKK Zrinjski 2010. MVP nagradu u kategoriji djevojčica osvojila je Petra Smiljanić (HŽKK Tomislavgrad) ,a pobjednica natjecanja u šutiranju bila je Sandra Križanac (HŽKK Tomislavgrad).

Za sve sudionike organiziran je zajednički ručak. Prigodne Božićne darove dodijelili su Djed Božićnjak i maskota festivala Max-Meegle. Pokrovitelj festivala bila je Općina Posušje.

Posušje.net

OGLASI

Loading