Select Page

FOTO: Hercegovački lovci organizirali hajku u Tomislavgradu

FOTO: Hercegovački lovci organizirali hajku u Tomislavgradu

Po prvi puta održan je vise nego odličan lov, druženje između kolega LU “Zavelim-R.Polje” i domaćih članova LU “Vran” Tomislavgrad.

Uz mnogobrojne goste iz svih krajeva Hercegovine upriličio se jako kvalitetan lov što je i urodilo plodom, 12 lisica i jedna kuna donesena je na zborno mjesto a joč četiri lisice odstrijeljene ostale u terenu.

Poslije lova u podnevnim satima organiziran je zajednički ručak na lokaciji Rogovi gdje nije manjkalo ni jela ni pića. Uz veliki plamen i pucketanje drva odzvanjala je pjesma pojedinih sekcija i udruga koje su provele dan do kasnih sati. Poslije ručka organizirano je amatersko gađanje glinenih golubova te jačanje snaga uz potezanje konopa.

Uz mnogobrojne posjetitelje cca 250 ljudi možemo se pohvaliti i reći da je sve prošlo u najboljem redu sto je i dokaz uz veselu atmosferu te ostanak do kasnih većernjih sati.

Zahvaljivamo se svima na prisustvu završne hajke kroz ove dvije udruge a nama domaćinima ostaje čekat sljedeću sezonu i organizacijski dio podići na još veću razinu i sačuvati ovo druženje na nivou Tomislavgradske opcine.

Posušje.net/Lovačka udruga “Vran” Tomislavgrad

OGLASI

Loading