Select Page

DANAS IGRA POSUŠJE: GRAD JE NA NOGAMA!!!

DANAS IGRA POSUŠJE: GRAD JE NA NOGAMA!!!

Danas nogometaši HŠK Posušje igraju posljednju domaću utakmicu u okviru 29. kola MTel Prve lige FBiH. U goste im dolazi ekipa Bratstva iz Gračanice.

Utakmica je bez rezultatskog značaja, ali budući kako se poslije nje sprema velika fešta povodom plasmana u Premijer ligu BiH, vjerujemo kako će nogometaši htjeti s pobjedom proslaviti ovaj veliki uspjeh te se tako na najbolji mogući način oprostiti od svojih navijača.

Kad smo kod navijača, očekuje se velika posjeta. Nakon dugo vremena navijači će biti na svom mjestu. Na tribinama. Grad je na nogama. Već nekoliko dana zaposlenici kluba s “Poskoci a” uređuju stadion. Sinoć je napravljen veliki karusel na ulicama grada. Priča se samo o jednome – nogometu. Kako vole reći – “Najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu”.

Danas će se na posuški zeleni dragulj sliti masa navijača… Samo u pretprodaji je prodano 1500 ulaznica. Danas će mnoge tate, mame, sinovi, kćeri, bake, unuci u zajedničkom, obiteljskom aranžmanu pohrliti na tribine Mokrog doca kako bi podržali naše dečke.

Pehar će se dodijeliti nakon utakmice a prijenos će biti na Arena Sport.

Posušje net

OGLASI

Loading