Select Page

FOTO: Ivica Bago snimio dva spota za pjesme “Kuća dalmatinska” i “Prava ljubav”

FOTO: Ivica Bago snimio dva spota za pjesme “Kuća dalmatinska” i “Prava ljubav”

Ivica Bago pjevač i kantautor, poznatiji po nadimku ”As”, ovih dana radi punom parom i uspješno realizira sve projekte koje je zamislio!

Zadovoljan cijelim projektom

Završio je dva video spota, video uradak za pjesmu ”Prava ljubav” koja se nalazi na istoimenom albumu, koji je već u prodaji pod palicom izdavačke kuće ”Dallas Records”.

Ivica Bago 5

Drugi video uradak je za pjesmu ”Kuća dalmatinska” http://youtu.be/4ct8rDUbhbs, duet pjesma s Tomislavom Bralićem, ali objava tog spota će biti najavljena za mjesec svibanj 2015 godine, kada će Ivica objaviti i svoj drugi album, te medijski popratiti cijeli projekt.

Ivica Bago 14

Oba video spota su rađena u režiji odličnog tima ”Foto Mix Video” iz Posušja. ”Jako sam zadovoljan cijelim projektom i veliko hvala svima koji su sudjelovali u njemu” rekao je Ivica najavljujući uspješnu 2015. godinu.

Ivica Bago 13

Glavnu ulogu u spotu ”Kuća dalmatinska” je odglumila prekrasna Ivičina sestra, jer kako on kaže: ”Ona me je uvijek motivirala i ohrabrivala u mom pjevanju i zasigurno je jedan od razloga zašto postojim kao pjevač!”, ovaj spot je sniman u općini Brela i gradu Zadru i ispunjen je prekrasnim slikama i ljepotama hrvatskog Jadrana.

 

Ivica Bago 15

U 2015. sprema nove poslastice

Spot ”Prava ljubav” je sniman u Ivičinom rodnom gradu Posušju na koji je on jako ponosan i ne namjerava ga nikada napustiti. U ovom spotu su glumili modeli: Ana Biško, Adriana Lasić, a glumi i Ivičina supruga Ivana Bago, kao i poznata manekenka Ljubica Staničić (koja iza sebe ima mnogo uloga u video spotovima poznatih izvođača… Jole, Magazina…). U spotu se nalazi moderni Chrysler 300 (tvrtke BGL Auto) i prekrasni oldtimer iz 1971. godine, u vlasništvu Živka Mršića, koji je uz prekrasne djevojke još više uljepšao spot.

Ivica Bago 7

”Curama dugujem jedno veliko hvala što su mi uljepšali spot i savjetujem da se bave glumom, naravno veliko hvala i mojoj supruzi koja je uvijek uz mene. Iskreno se nadam kako ću opravdati barem jedan mali dio svog rada na hrvatskoj glazbenoj sceni i najavljujem velika iznenađenja, jer u 2015. godini spremam pravu poslasticu!”

Puno vas voli, vaš Ivica Bago As!

Posusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading