Select Page

Izradom adventskog vijenca započelo blagdansko ukrašavanje Posušja

Izradom adventskog vijenca započelo blagdansko ukrašavanje Posušja

Kraj studenog obično je obilježen intenzivnim pripremama, kao i početkom blagdanskog ukrašavanja Posušja. Tako gradski park već krasi adventski vijenac za čiju izradu su ove godine bili zaduženi općinski pripravnici.

adventski-vijenac-posusje1

Adventski vijenac je simbol vječnosti i vjernosti s četiri svijeće koje označavaju početak iščekivanja i radosti u predbožićno vrijeme. Svijeće će se u vrijeme adventa paliti jedna po jedna svaku nedjelju.

adventski-vijenac-posusje2

 

Uskoro svijetleće dekoracije po gradu

Početkom prosinca pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje krenut će s postavljanjem obnovljene svjetleće dekoracije duž glavnih mjesnih ulica, ali ove godine i na kružnim tokovima.

adventski-vijenac-posusje3

Potom će na Trgu hrvatskih branitelja zasjati okićena jelka koju će uz pomoć djelatnika JP Vodovod, Šumarije i posuške „Elektre“ ukrašavati općinski pripravnici. Kako bi sve bilo u božićnom ozračju, dva dana prije Božića, Općina Posušje u suradnji s posuškim udrugama, planira organizirati manifestaciju Božić u Posušju. Cilj je okupiti građane kako bi uz pjesmu, kuhano vino, bakalar i zajedništvo osjetili čari Božića

opcina-posusje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading