Select Page

FOTO: “Kokoš” oduševila publiku prepunog kina ‘Borak’ u Širokom Brijegu

FOTO: “Kokoš” oduševila publiku prepunog kina ‘Borak’ u Širokom Brijegu

Predstava ‘Kokoš’ u izvedbi glumaca Malog teatra iz Mostara nastavlja puniti kazališta i kino dvorane u Hercegovini. Upravo je publika do kraja ispunjenog kina ‘Borak’ u Širokom Brijegu gromoglasnim pljeskom ispratila mladu glumačku postavu koja je odlično ‘odradila’ predstavu inspiriranu motivima iz teksta ‘Kokoš’ ruskog pisca Nikolaja Koljade.

Režiju potpisuju Tina Laco i Ivo Krešić, a nedavno osnovanom Malom teatru Mostar ovo je ujedno prva predstava kojom se, već sada može reći, uspješno predstavila publici u Hercegovini.

U ovoj predstavi, glumci se ironizirano poigravaju sami sa sobom, sa svojim partnerima i svijetom ‘izvana’. Cilj je ove predstave, kako kažu sami redatelji, načiniti zaokret od klasične postavke ove realistički obojene dvočinke.

U predstavi u Širokomo Brijegu glumili su: Monika Kolar, Mario Ćeškić, Ružica Jukić, Mia Šušak i Mateo Marušić.

Predstava je premijerno izvedena pred rasprodanim gledalištem Male scene HNK Mostar 17. rujna, a sljedeći dan rasprodali su i Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Potom su u nedjelju nastupili u Posušju, u srijedu u Širokom Brijegu.

kokos6 kokos5 kokos5 kokos4 kokos3 kokos2 kokos1

Jabuka.tv

OGLASI

Loading