Select Page

FOTO: Ljetna priredba Dječjeg vrtića „Bajka“ Posušje protekla u odličnoj atmosferi

FOTO: Ljetna priredba Dječjeg vrtića „Bajka“ Posušje protekla u odličnoj atmosferi

Svoju ljetnu priredbu kojom tradicionalno obilježavaju kraj još jedne vrtićke godine, djelatnici i polaznici Dječjeg vrtića „Bajka“ Posušje održali su u utorak 27. lipnja u dvorištu gradskog vrtića.

Priredba je prošla u odličnoj atmosferi dječijeg veselja, smijeha, djelatnika vrtića i brojnih obitelji djece koja pohađaju vrtić.

„Cijele godine tete su pomalo pripremale točke koje smo vidjeli. Naše tete stvarno su se potrudile u pripremama s djecom od kojih je velika većina na priredbi i nastupila“, kazala je ravnateljica Dječjeg vrtića „Bajka“ Posušje Kristina Milas.

Uz podršku roditelja, braće, sestra, baka i djedova vrtićanci su skoro sat i pol recitirali, pjevali i plesali. Onim polaznicima u vrtiću kojima je ovo zadnja godina boravka u vrtiću zbog polaska u osnovnu školu na jesen, svečano su dodjeljene diplome. Njih je ukupno ove godine bilo 25. „Zapravo su oni zvijezde ove ljetne priredbe. Za njih na jesen slijedi veliki korak i počinje obrazovanje. Na tom putu želimo im samo uspjeh i blagoslov“, kazala je za radioposusje.ba ravnateljica Milas.

Inače, gradski dječji vrtić ni ovo ljetno neće zatvarati vrata, te će usluge vrtića roditeljima biti dostupne tijekom cijelog srpnja i kolovoza.

Radioposusje.ba / foto Nada

OGLASI

Loading