Select Page

FOTO: Mlađa kategorija HŠK Posušje (U-10) nastupila na turniru u Makarskoj

FOTO: Mlađa kategorija HŠK Posušje (U-10) nastupila na turniru u Makarskoj

Škola nogometa HNK „Zmaj“ Makarska i Grad Makarska, povodom dana Grada, organizirali su tradicionalni 9. međunarodni nogometni turnir „Mali Zmaj“.

Turnir se odigravao u tri kategorije U-10, U-12 i U-14, a nastupile su 53 nogometne momčadi.

Među njima su se našli i predstavnici HŠK Posušje 2007. godište. Nastupili su dva dana uz pratnju nekolicine roditelja i trenera Petra Crnogorca.

Bili su smješteni u skupinu D zajedno s NK Zadar, RNK Zmaj, NK Urania i NK Krško „B“. U četiri odigrane utakmice ostvarili su jednu pobjedu, neriješen rezultat i dva poraza.

Rezultati:

RNK Zmaj – HŠK Posušje 5:0
NK Urania – HŠK Posušje 0:4
HŠK Posušje – NK Krško „B“ 1:1
NK Zadar – HŠK Posušje 6:0

S obzirom da je pojedinim igračima ovo bio prvi jači turnir odigrali su dobro i borbeno sve utakmice. Prije svega ovo je jedno veliko i lijepo iskustvo za djecu, al od svega je najvažnije njihovo zajedništvo, prijateljstvo i lijepo druženje mladih igrača koji će možda sutra izrasti u velike nogometaše svjetske klase.

Između utakmica imali su vremena posjetiti Vepric, marijansko svetište u blizini grada Makarske gdje su se pomolili i zahvalili Bogu na svemu. Svetište čine špilja s Gospinim kipom, kapela, oltar na otvorenom, postaje križnog puta i dr.

Posušje.net

OGLASI

Loading