Select Page

FOTO: Najmasovniji susret motorista do sada u Podbiloj

FOTO: Najmasovniji susret motorista do sada u Podbiloj

Peti jubilarni moto susret u organizaciji Moto kluba „Podbila“ održan je u subotu u Lukića u Podbiloj u Posušju. Protekao je u iznimno dobrom raspoloženju te sa doista velikim brojem kolega motorista koji su podržali ovaj skup.

Skup je imao svoj tradicionalni defile po zapadnom djelu općin Posušja, dakle na području Vira, Podzavelima i Podbile, moto alku, ali ove godine je protekao u znaku sjećanja na pokojnog prijatelja, kazao nam je  potpredsjednik moto kluba Podbila Mario Budimir. „Dojmovi su više nego dobri. Bilo je oko 30 moto klubova. Vrijeme nas je poslužilo. Održali smo naš tradicionalni program koji je sadržavao moto alku. I dedile motorista. Moto alka je protekla odlično, a ovogodišnji defile mi smo posvetili našem pokojnom prijatelju i rođaku Nikoli Budimiru. Sve u svemu, bilo je odlično. Hvla svima na podršci, jer mi smo jedno malo selo, ali smo velikog srca“, kazao nam je Mario Budimir.

Među mnogobrojnim kolegama motoristima, ovu motorijadu podržao je i Moto klub „Sinovi“ Posušje. Antonio iz posuškog kluba nam je otkrio da ga i nije iznenadilo toliko okupljenih motorista u Podbiloj. „Sve susrete koji su bili ovdje, mi smo ispratili. Ekipa iz moto kluba Podbila je super ekipa, tako da su očekivanja ispunjena. Ovu ekipu stalno viđam na moto partijima tako da sam očelivao veliki skup u Podbiloj“, kazao nam je Antonio iz Sinova.

Toni iz Moto kluba „Riders“ iz Gruda, Dado iz Moto kluba „sveti Nikola“ Brnaze iz Sinja, Ivna iz Moto kluba „Rollers“ Hercegovina, Zvonimir iz Moto kluba „Sokolovi“ Kućiće, Nada iz Moto kluba „Svarog“ iz Splita su imali samo riječi pohvale za motorijadu, organizaciju, moto alku i općenito druženje i atmosferu moto susreta na kojem su mnogi od naših sugovornika bili prvi put.

Moto klub „Podbila“ postoji već nekoliko godina. Petu godinu su organizatori ovog susreta koji je svake godine sve masovniji. Posebno su nam poznati od prošle godine kada su priogodom Božića i božićnih blagdana imali humanitarnu akciju u  OŠ Franice Dall’era u Viru. Osim ljubavi prema motorima i druženjima s kolegama, humanitarni i društveno korisni rad je ono što u budućnosti će podizati na višu razinu, kazali su nam iz Moto kluba „Podbila“.

Radioposusje.ba 

OGLASI

Loading