Select Page

FOTO: Završeno dvodnevno humanitarno druženje “Božić u Posušju“

FOTO: Završeno dvodnevno humanitarno druženje “Božić u Posušju“

Danas je završeno dvodnevno humanitarno druženje “Božić u Posušju“.

Organizator druženja je Općina Posušje u suradnji s posuškim udrugama PAUK, HGSS Stanica Posušje, Vijeće mladih općine Posušje, Turistička zajednica ŽZH – podružnica Posušje, HKDU “fra Petar Bakula“, KŠD “Rakitno“, muška i ženska klapa “Zvizdan“, klapa „Grga“, vokalni sastav “BelCanto“ i Zajednica žena “Kraljica Katarina Kosača“.

Druženje već tradicionalno traje dva dana.

Jučer, prvog dana druženja posjetitelji su mogli uživati u kuhanom vinu i čaju, kobasicama, siru, pršutu, suhim šljivama i smokvama. Najveće veselje moglo se osjetiti kod najmlađih koji su nakon spuštanja Djeda Božićnjaka u gradski park dobili darove.

Danas je druženje nastavljeno od 11 do 13 sati. Posjetitelji su mogli kušati izvrsno spremljen bakalar, kao i kuhano vino i čaj. Kao i jučer za najmlađe je tu bio Djed Božićnjak s vilenjakom koji je darivao najmlađe.

Na Trgu hrvatskih branitelja na kojemu se odvijalo ovo druženja nije manjkalo pjesme i veselja a trg je bio prepun posjetitelja.

Posjetitelji su odvajali dio novca od sebe kako bi mogli dati dobrovoljni prilog za najpotrebitije u općini Posušje.

Sponzori ovog druženja bili su pekara “Bago”, Meggle, Šišović, Mljekara Rakitno, pekara “Braća” i Binvest, a organizatori se također zahvaljuju PU Posušje koja je sudjelovala u osiguravanju ovoga događaja.

Da su blagdani zaista ljepši uz druženje dokaz je i ovaj događaj koji se zbio protekla dva dana u Posušju.

Posušje.net

OGLASI

Loading