Select Page

Framaško druženje na franjevačkim igrama

Framaško druženje na franjevačkim igrama

Posuški framaši su protekli vikend imali svoje tradicionalne franjevačke igre. Ove godine igre su bile na predivnom Vučipolju. Više od 150 framaša je na suncu uživalo u raznim igrama i druženju. Nakon igara je bila i večera, a nju je pripremio Darko Koštro sa svojim pomoćnicima.

Najbolji u nogometu su bili Ivan Mandurić, Mate Zlomislić i Mirjana Jukić, dok su titulu u odbojci odnijeli Stjepan Penava, Mate Stipić i Ivana Begić. Ove godine je uvedena nova disciplina – badminton, a u njoj su najbolji bili Kristina Čerkez i Marko Šušnjar.

U večernjem programu je bilo 5 igara. U plesu s narančama su pobijedili Mate Stipić i Anamarija Kovač, u utrkama u vrećama Ante Penava i Anđela Hrkać. U potezanju klipa su pobjednici bili Leo Bago i Viktorija Jukić dok su u alci pobijedila Anđela Jurišić i Gabrijela Markota. U bacanju kamena s ramena najbolji je bio Leo Bago.

Također su nagrađeni i framaši koji su kroz sve godine u frami prolazili s odličnim uspjehom, a to su redom Antonela Galić, Ivana Penava, Marin Penava, Kristina Čerkez, Mate Landeka, Ivona Tomić, Milka Miličević, Sara Lončar, Iva Karla Crnogorac, Marija Lebo, Anđela Jurišić i Gabrijela Markota.

Frama-posusje.com

OGLASI

Loading