Select Page

Francuski niželigaš gostuje na Mokrom docu

Francuski niželigaš gostuje na Mokrom docu

Dok Slišković i uprava kluba rješavaju kadrovsku križaljku za početak prvenstva, omladinski pogon je spreman sa prvi prijateljski susret.

Izabranici (juniori) Damira Ramljaka sutra će istrčati na zeleni dragulj i odigrati međunarodnu prijateljsku utakmicu sa Francuskim Fc Trets U-18.

Ovaj francuski niželigaš prvi put će gostovati u Hercegovini. Fc Trets je klub iz istoimenog grada, koji se nalazi u okolici Marseille, a igra B-diviziju. Ovaj klub ima odličnu nogometnu školu ,koja je iznjedrila nekoliko poznatih imena.Biti će sutra zaista svečano na Mokrom Docu ,a iz kluba su najavili i dosta poznatih lica i uglednika.Damir Ramljak će tako sutra prvi puta nakon 1999. g i Fc Suwon Samsung Bluewings(Korea),ugostiti neki strani nogometni klub.

Pozivamo sve navijače i sve građane Posušja ,da nam se pridruže na gradskom stadionu i podrže naše dečke.Još napomenimo ,kako će klub u večernjim satima predstaviti novo pojačanje,najaviti početak priprema i predstaviti klubove s kojima će odigrati prijateljske susrete.

Utakmica se igra u petak, 8. srpnja 2016. s početkom u 18 sati.

Posušje.net

OGLASI

Loading