Select Page

Gradac, Broćanac, Vinjani i Čitluk ostali u borbi za naslov!

Gradac, Broćanac, Vinjani i Čitluk ostali u borbi za naslov!

Pred prepunim tribinama na igralištu OŠ Ivana Mažuranića sinoć su odigrane četvrtfinalne utakmice Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje.

Gledatelji su mogli uživati u uzbudljivim, kvalitetnim i nadasve neizvjesnim utakmicama do zadnjih sekunda.

Prvo su na teren istrčale ekipe Landeka i Čitluka. Čitlučani su opravdali ulogu favorita te su slavili s 3:0. Iako su Landeke imale priliku odvesti utakmicu u neizvjesnost, jer su imali igrača više, ali umjesto da daju – oni primaju gol koji je bio točka na “i”.

IMAG0642

U drugom susretu sastali su se Rastovača polje i Broćanac. Broćanac je vodio cijelu utakmicu, Rastovača stizala ali su Broćančani na kraju slavili s golom razlike 5:4.

IMAG0657

Treće utakmica večeri bila je između starih poznanika prošlogodišnjih pobjednika Graca i Meljakuše. Nakon regularnog dijela bilo je 1:1 da bi Gračani bili sretniji u izvođenju šesteraca i prošli u svoje peto uzastopno polufinale.

IMAG0661

Šesterci su odlučili i posljednji susret večeri između Durmišuše i Vinjana. Ovdje su mladi i poletni Vinjani napravili veliko iznenađenje te su nakon 1:1 u prvih 40 minuta polufinale izborili s bijele točke.

IMAG0658

RASPORED POLUFINALA, srijeda, 02.08.2017.
20.30 Gradac – Vinjani
21:45 Broćanac Čitluk

Posušje.net

OGLASI

Loading