Select Page

Granić: Ne idemo u Mostar uveličati Veležovu proslavu otvaranja terena

Granić: Ne idemo u Mostar uveličati Veležovu proslavu otvaranja terena

Trener Posušja Goran Granić izjavio je kako njegova momčad nije bez šansi u susretu osmine finala Kupa BiH protiv Veleža, koja se igra u subotu od 18.30 sati na stadionu Rođeni.

– Velež je respektabilna momčad i sada igraju prvu utakmicu na svom terenu nakon radova, aktualni su pobjednici Kupa i sigurno očekuju prolaz. Mi smo pokazali da smo nezgodna momčad, i to pogotovo na jednu utakmicu. Ne idemo u Mostar da uveličamo proslavu Veleža na otvaranju tog njihovog novog terena. Želimo nastaviti u dobrom ritmu koji smo pokazali do sada i smatram da to možemo učiniti – najavio je sutrašnju utakmicu Granić.

Dodao je kako je posebno nezgodno najavljivati kup utakmicu, ali i prvu službenu utakmicu nakon zimskih priprema.

– Nezahvalno je bilo što reći za ovaj susret, jer je ovo prva utakmica u nastavku sezone. Sve ovo na pripremama su bile probne utakmice na kojima smo pokušali uigrati momčad i isprobavati varijante za nastavak sezone. Ne možemo uzeti pripremne utakmice kao uzorak trenutne forme, jer one mogu zavarati, a u tijeku prvenstva i Kupa moguće je bolje pratiti rast i pad forme – kazao je Granić.

Komentirajući prijelazni rok u redovima Posušja, vratar Luka Kukić istaknuo je kako je plus za Posušje to što su nositelji igre ostali na okupu.

– Klub je odradio dosta dobar prijelazni rok, ostao nam je na okupu glavni kostur momčadi i zbog toga je lakše raditi. Kada je momčad na okupu, puno lakše i brže se možemo uigrati za svaku utakmicu. Većina nas se već poznaje, ali velika je stanka iza nas i bit će potrebno vremena dok uđemo u ritam. Znamo što nas očekuje u Mostaru i da neće biti lako, ali znamo da vrijedimo i idemo u Mostar nastaviti na tragu na kojem smo bili do sada – poručio je Kukić.

Istaknuo je da su Posušaci spremni na svaki mogući scenarij utakmice, pa tako i na jedanaesterce.

– Za svaku utakmicu pripremamo se maksimalno ozbiljno i profesionalno, pa isto tako i sada ništa nećemo prepustiti slučaju. Spremni smo i na jedanaesterce i znat ćemo odgovoriti zadatku i sada smo malo više pridali pozornosti tom segmentu – rekao je Kukić.

Posuušje. Info

OGLASI

Loading