Select Page

HAJDUČKE VRLETI BLIDINJE: Nova članica APH poduzetničke mreže

HAJDUČKE VRLETI BLIDINJE: Nova članica APH poduzetničke mreže

Podršku u radu Asocijacije poduzetnika Hercegovine pružila je nova članica APH poduzetničke mreže ugostiteljski objekt HAJDUČKE VRLETI – u parku prirode Blidinje.

Priča o Vrletima seže u 1996. godinu, kada je jedan vizionar postavio sebi jasan cilj – stvoriti mjesto koje će nenametljivo postati stanica svim namjernim i slučajnim prolaznicima, i pozicionirati se u jedan od vodećih hercegovačkih restorana i hotela. Od otvorenja 1999. godine pa sve do danas, početni cilj je uspješno ostvaren, upravo zbog njegovanja tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu.

Hajdučke Vrleti u svojoj povijesti bilježe i brojne zanimljive tradicije koje se njeguju i danas; najistaknutije su osnivanje Hajdučke Republike Mijata Tomića 2002. godine i pokretanje jedinstvene manifestacije „Dobro slaži i ostani živ“ 2003. godine, kao i organizacija međunarodnog sportskog događaja – Memorijalni Off Road Rally Vinko Vukoja – Lastvić.

Cjelovito jedinstvene Hajdučke Vrleti, smještene na odvojenoj i primamljivoj lokaciji, predstavljaju spoj izdvojene vjekovne arhitekture, iznenađujuće prirodne ljepote i tradicije da stvore raznolikost iskustava i odmora koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Doživljaj iznad uobičajenog. Ljepota i dubina kvalitete osiguravaju da niti jedan posjetitelj neće ostati jednak, niti jedan gost nepromijenjen.

To je sigurno, čudesno mjesto!

Blidinje.NET/ap-herc.ba

OGLASI

Loading