Select Page

HNS: SMJENA Tadić kao uvod u neizvjesno stanje, ne samo u bh. pravosuđu

HNS: SMJENA Tadić kao uvod u neizvjesno stanje, ne samo u bh. pravosuđu

Nasilna smjena državne tužiteljice Tadić pod palicom bošnjačkog političkog vrha, potpomognutog besramnim paraobavještajnim pritiscima i medijskim spinovima označila je slom trećeg stupa vlasti u Bosni i Hercegovini.

U ovim trenucima traje bošnjačko otimanje i ovladavnje pravosuđem, poručili su iz Hrvatskog narodnog sabora BiH. “Prvi u Bošnjaka”, uz radikalne “twitteraše”, već mjesecima u svojim javnim istupima vrši politički pritisak na pravosudni sustav i očigledno ista politika stoji iza današnje smjene, dodaje se u priopćenju. 

Nužno je istaknuti kako su za smjenu Gordane Tadić glasali: Halil Lagumdžija, Amila Kunosić Mimica, Sanela Butigan-Gorušanović, Sanin Bogunić, Lejla Hadžić i Mustafa Šabić – evidentne pravosudne perjanice bošnjačkog unitarizma i direktno odgovorni pojedinci koji su danas srušili treći stup vlasti u Bosni i Hercegovini, objašnjavaju iz HNS-a.  Današnji rušilački pohod uvod je u neizvjesno stanje, ne samo u okviru pravosudnih institucija i vladavine prava, nego i političkog i institucionalnog okvira kroz neskrivene pokušaje bošnjačkog ovladavanja Federacijom BiH, zaključuje se. 

VSTV je, podsjećamo, potvrdio danas odluku o smjeni Gordane Tadić s mjesta glavne tužiteljice BiH. Za ovu odluku glasovalo je šest članova Vijeća, pet je bilo protiv, a jedan suzdržan.

vecernji.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading