Select Page

HRKAĆ: Tomo Bandić vrijeđao članove, kršio Statut i zaposlen u HRS-u

HRKAĆ: Tomo Bandić vrijeđao članove, kršio Statut i zaposlen u HRS-u

Kako je i najavio Tomo Bandić, zastupnik u Skupštini ZHŽ, član HRS-a, podigao je tužbu protiv mene, jer tvrdi, da sam u svojoj objavi na Facebooku, a koju su mediji prenijeli, iznio neistine i time utjecao na njegovo psihičko stanje i osobni život.

Napomene radi, objavio sam:

“Tomo Bandić koji je članove bezobrazno vrijeđao, govorio pojedincima koji nisu više s nama da su debili, drugima da su govna jer se nisu njemu poklonili dobio je plaću kao nagradu”.

Također, napisao sam, kako je Tomo Bandić kršio Statut HRS-a jer je protustatutarno postavljen u Predsjedništvo voljom pojedinaca, a ne na Saboru HRS-a kako to Statut nalaže.

To je razlog zbog kojeg sam javnosti obznanio kako su prevarili članove stranke i hrvatski narod u BiH.

Nadodao sam još kako je Tomo Bandić zaposlen u HRS-u te da tu informaciju nisu odmah svima otkrili te da su je skrivali mjesecima od članova.

Istina je, vrijeme će pokazati, na mojoj strani. Imam dokaze za navede tvrdnje te niz svjedoka koji mogu potvrditi kako sam napisao istinu.

Nevjerojatno mi se sve ovo čini jer Tomo Bandić zna da za sve navedeno imam dokaze i svjedoke.

Kršio je Statut, vrijeđao, te su lagali članovima HRS-a. Zbog toga, stekao sam dojam kako se ovaj postupak pokreće iz “netrpeljivosti” prema meni, jer sam u javnosti prvi izašao sa informacijama kako Hrvatska republikanska stranka funkcionira, zapravo.

Spomenuti gosp. Bandić od mene je odmah tražio da izbrišem objavu i da mu se javno ispričam, ali u “demantiju” premda nije ništa demantirao.

Ako sam osobno napisao kako je kršio Statut valjda je trebao iznijeti dokaze da nije to činio – kršio Statut HRS-a? Ako sam napisao kako je vrijeđao članove i govorio im da su debili i govna, onda je valjda trebao iznijeti dokaze kako to nije govorio?!

Ovaj put osim brisanja teksta traži i 2500KM na ime naknade nematerijalne štete.

Političari bi trebali imati deblju kožu, a ne na prvu javnu kritiku podizati tužbe no moje je da istinu ovaj put na Sudu obranim, što ću i nastojati učiniti.

Naposlijetku, drago mi je da je podigao tužbu, koju će nadam se izgubiti. Radujem se sučeljavanju i unakrsnom ispitivanju na sudu.

Dario Hrkać, nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Široki Brijeg

OGLASI

Loading