Select Page

Hrvatski će reprezentativci u SAD-u prisustvovati i velikom spektaklu

Hrvatski će reprezentativci u SAD-u prisustvovati i velikom spektaklu

Hrvatski nogometni reprezentativci krenuli su put Miamija, gdje ih 23. ožujka čeka utakmica protiv Perua, prva od dvije pripremne u ovom mini ciklusu.

Igrači HNL-a i izbornik morali su se jako rano probuditi jer let iz Zagreba za Frankfurt bio je već u 6.40 sati. Modrić, Rakitić, Mandžukić i ostali internacionalci put SAD-a krenuli su iz gradova u kojima igraju.

U Miamiju će se skupiti 25 reprezentativaca, od prvotnog popisa 29 igrača zbog ozljede su otpali Dejan Lovren i Matej Mitrović, dok su prekobrojni Marin Leovac i Ivan Santini.

– Lovrena boli gležanj, dogovorili smo se da ostane u Liverpoolu da to sanira i bude spreman za nastavak sezone. Mitrović je pak sedam dana izvan treninga zbog istegnuća lože, još će se morati oporavljati tjedan dana. Razgovarao sam s njegovim trenerom Ivanom Lekom, treba mu za nastavak prvenstva, sačuvat ćemo ga. Pomoći ćemo Leki i Mitroviću da budu prvaci Belgije – rekao je izbornik i dodao:

– Što se tiče prekobrojnih, Leovac je tek počeo igrati za Rijeku pa treba uhvatiti formu. Santini također nije otpisan, no on je u ovom trenutku iza Kalinića, Mandžukića i Kramarića.

Dalić je naznačio da mu je ovaj put u SAD jako bitan zbog dobrog ozračja uoči SP-a, a HNS je dodatno poradio na team-buildingu te igračima osigurao zajednički odlazak na NBA spektakl između Miamija i New York Knicksa (srijeda, 19.30 po lokalnom vremenu). Najsretniji će zbog toga sigurno biti Ivan Perišić, veliki zaljubljenik u NBA košarku. Utakmica s Peruom igra se na stadionu Hard Rock u petak u 20.30 po lokalnom vremenu (1.30 po hrvatskom), a očekuje se dobra popunjenost stadiona, čiji je kapacitet 66.000 sjedalica, iako ulaznice nisu jeftine. Za one najlošije treba izdvojiti 70 dolara, a najskuplje (VIP lože) stoje čak 2000 dolara.

vecernji.ba

OGLASI

Loading