Select Page

HŠK POSUŠJE: Novi trener seniora Leo Slišković

HŠK POSUŠJE: Novi trener seniora Leo Slišković

Nakon što je odstupio s trenerske dužnosti seniora HŠK Posušje Damir Ramljak, uprava je brzo riješila tu prazninu na klupi.

Povjerenje je dano mladom stručnjaku Leu Sliškoviću, treneru početnika. Novi trener je trenersku karijeru započeo u Posušju vrlo mlad jer ga je teška ozljeda spriječila da zaplovi u seniorski nogometni sastav. U klubu su iznijeli podatke kako je Slišković najtrofejniji trener s Mokrog doca. Tri puta je njegova kategorija početnika bila prvak u Međužupanijskoj ligi a ostvario je dobre rezultate i u Kupu ŽHŽ-a.

Njegov najveći uspjeh je u 2013. godini ,kada je sa svojim dečkima bio viceprvak BiH u kategoriji početnika. Čekaju ga odgovorne dužnosti trenera a o tome je za Večernji list istaknuo kako vjeruje u uspon nogometaša u gornji dio ljestvice Druge lige Jug FBiH.

DSCN8160

Dragulj usred grada – Mokri dolac (Foto: A.B.)

– Ovo je moje prvo iskustvo na klupi seniora. Svjestan sam odgovornosti ali već prvo okupljanje pokazuje želju svih da krenemo s dobrim pripremama i napravimo pomake na ljestvici. Računamo na stari sastav od jeseni osim Nikole Leke koji je uspio potpisati ugovor s prvoligašem Hrvatske Slavenom Belupo. Vjerujem u dobru suradnju sa svima u našem HŠK Posušju pa i većem broju navijača na tribinama, istaknuo je Slišković.

Dok smo razgovarali s novim vođom kluba s lijepog Mokrog doca bilo je tu nekoliko vrućih navijača koji redovito pristignu na Mokri dolac. Najvažnije je dobra suradnja svih pa i navijačke potpore jer Posušje može biti uspješniji sastav nego promjenljive jeseni kada je bilo i loših razdoblja i nestabilne igre. Stoga su mnogi ljubitelji nogometa u gradu podno Radovnja ipak optimisti i nadaju se kako će solidni sastav s novim trenerom krenuti prema već najavljenom usponu u gornji dom drugoligaške ljestvice.

Večernji list/Pero Crnogorac

OGLASI

Loading