Select Page

HŠK Posušje počelo s pripremama, treneru Ćoriću se odazvalo 5 novih igrača!!!

HŠK Posušje počelo s pripremama, treneru Ćoriću se odazvalo 5 novih igrača!!!

Danas je na Mokrom Docu održana prozivka igrača HŠK Posušje koji su odmah odradili i prvi trening s kojim su započeli pripreme za povratničku sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Treneru Denisu Ćoriću odazvalo se 18 igrača od kojih je 13 bilo dio ekipe u prošloj pobjedničkoj sezoni te 5 novih igrača dok iz kluba poručuju da do kraja tjedna očekuju još 5 novih igrača koje će predstaviti.

Stari igrači: Marko Galić, Boris Baćak, Josip Barišić, Slavko Brekalo, Tomislav Barišić, Dario Stipić, Davor Landeka, Marin Vranjić, Josip Serdarušić, Jure Glavina, Filip Nenadić, Ivan Bešlić i Dominik Begić.

Novi igrači: Luka Lučić lijevi bek, Slaven Dumančić vezni, Rijad Šuta stoper, Petar Miličević napadač i Luka Marković napadač.

U stručnom stožeru je također došlo do minimalnih promjena te sada izgleda ovako: Glavni trener Denis Ćorić, prvi pomoćnik Damir Ramljak, drugi pomoćnik Leo Slišković, kondicijski trener Toni Kovač, trener golmana Tomislav Bašić.

Plan priprema HŠK Posušje je taj da se do 5.7. pripremaju na svom terenu a onda odlaze tjedan dana u Kupres gdje će igrati generalku uoči početka Premijer lige BiH koja kreće 17.7. a raspored kada točno i protiv koga će Posušje igrati saznat ćemo sutra u 12:00 sati kada je u Sarajevu na rasporedu ždrijebanje parova.

Recimo još i to kako je HŠK Posušje već dogovorilo 2 prijateljske utakmice protiv Zrinjskog 23.6. te protiv Hrvatskog Dragovoljca 2.7.

Radioposusje.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading