Select Page

HŠK Posušje počinje s povijesnim projektom pod nazivom „Ostavi trag za nove generacije“

HŠK Posušje počinje s povijesnim projektom pod nazivom „Ostavi trag za nove generacije“

Još jedan hvale vrijedan projekt Kluba je postavljanje umjetne trave na pomoćnom terenu stadiona Mokri Dolac.

Glavni cilj Kluba je kvalitetna organizacija s posebnim naglaskom na školu nogometa koja broji preko 350 djece, kojoj je potrebno osigurati adekvatne uvjete za bavljenje športom.Ova zavidna brojka djece u našoj školi, ulijeva nadu da će naše Posušje i dalje biti mala sredina ogromnog športskog potencijala! Stoga je nakon okončanja projekta novih svlačionica i postavljanja reflektorske rasvjete, na red došao još jedan povijesni projekt, kojega Klub želi realizirati s Vama i pokloniti ga našim mladima. Cilj projekta „Ostavi trag za nove generacije!“, je izgradnja jednog od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koja će se prostirati na 6.930 m².

Na koji način mogu donirati za kvadrat/kvadrate trave?

Donirati se može uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj

Donacijom kvadrata trave Klub je osigurao prigodne poklone za donatore. Po završetku projekta „Ostavi trag za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim Klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac. Svaki donator će biti javno objavljen i na web stranici, preko koje će u svakom trenutku moći pronaći “svoj“ kvadrat. Donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM, a uplate će se svakodnevno ažurirati i objavljivati na službenoj web stranici, uključujući i donacije kroz obrasce.

KLUBU TRAVA, NAVIJAČIMA HVALA!

OGLASI

Loading