Select Page

HŠKP: Godina koju ćemo pamtiti zauvijek!

HŠKP: Godina koju ćemo pamtiti zauvijek!

Iza HŠK Posušje je jedna od najuspješnijih godina u povijesti kluba i to ne samo u natjecateljskom smislu već i u infrastrukturnim.

“Godina iza nas bit će upisana zlatnim slovima u povijest Posušja i Mokrog Doca. 2022. godinu obilježili su povijesni rezultati, povijesni infrastrukturni projekti i povijesna posjećenost našeg “zelenog dragulja”. – poručuju na početku teksta iz kluba.

U nastavku su donijeli kronologiju događanja kroz 365 dana u ovom sportskom kolektivu.

Naglasili su kako je općina Posušje najmanja Općina po broju stanovnika koja se natječe u elitnom razredu BiH nogometa.

Upravu kluba posebno raduje da se 378 djece školuje u u Nogometnoj akademiji kluba na kraju ove godine, što je podatak koji ohrabruje za daljnja ulaganja, jer sve ovo što se radi, radi zbog njih. Naše budućnosti.

U ovoj godini napravljene su najmodernije i najsuvremenije svlačionice u BiH, preko 300 kvadratnih metara svlačionica građenih po UEFA standardima, uz doping sobu, medicinsku sobu i moderno opremljene urede. 

Na tribinama Mokrog Doca zabilježena je fantastična posjeta, Posušje sada u sam vrh ovog dijela Europe, čak deveti najgledaniji klub u Jugoistočnoj Europi.

U rezultatskom smislu napravljen je povijesni plasman u PL BiH, plavo-bijeli su završili na osmoj poziciji na kraju sezone, što je najbolji plasman od samostalnosti BiH.

Također, u oovj godini počeo je povijesni projekt izrade reflektorske rasvjete, koji se planira završiti početkom nove godine.

Grad i u novoj sezoni PL BiH 22/23 dao je veliku podršku klubu, u devet utakmice zabilježeno 24.200 gledatelja. Svako deveti stanovnik posjetio je Mokri Dolac u novoj sezoni.

Ostavern je plasman u osminu finala Kupa BiH, na zimsku pauzu odlaze kao sedmi na tablici PL BiH.

Na kraju iz kluba poručuju “povijest smo pisali u 2022., a naš cilj uz pomoć vas graditi klub za budućnost”.

OGLASI

Prodaja stanova – Posušje

Stanovi se nalaze u centru grada, u blizini općine i škole. Stanovi u odmah useljivi. Za sve...

Loading