Select Page

I. Turnir Frama Hercegovine „Zajedno u Kristu“

I. Turnir Frama Hercegovine „Zajedno u Kristu“

Pod nazivom Zajedno u Kristu, 2. svibnja 2016. godine organizirana je sportsko – zabavna manifestacija humanitarnog karaktera.

Organizator ovog susreta je Frama Ružići. Sav prihod koji je prikupljen od prodaje ulaznica, palačinki, kokica, kolača bit će doniran ustanovi za odgoj i skrb djece u Međugorju, Majčino selo. Na turniru su sudjelovale frame iz Hercegovine koje su se natjecale u malom nogometu. Program smo započeli uvodnim pozdravom našeg područnog duhovnog asistenta, fra Slavena Brekala, koji je blagoslovio naše druženje. Nakon nogometnog umijeća koji su pokazali naši framaši i cure su se iskazale i pokazale svoj nogometni talent. Poseban dio programa je bila utakmica duhovnih asistenata protiv mjesnih predsjednika u kojoj su, naravno, pobijedili duhovni asistenti. Osim malog nogometa, framaši iz Čerina i Širokog Brijega te klapa Bratovština uveličali su ovaj događaj svojim pjesmama. Na kraju je uslijedila finalna utakmica u kojoj su se natjecali framaši iz Veljaka i Drinovaca. Cjelokupni pobjednik turnira u malom nogometu su framaši iz Frame Drinovci.

Na samom kraju uslijedili su pozdravi domaćina te dodjeljivanje zahvalnica za sudjelovanje, i pozdravi područne predsjednice Josipe Matić. Nakon dodjele uslijedilo je bratsko zajedništvu na koncertu duhovnih pjesama. Grude su danas odjekivale pravom franjevačkom radosti. Zahvaljujemo se Frami Ružići na organiziranju ovog prelijepog framaškog druženja.

Mir i dobro!

frama-posusje.com

OGLASI

Loading