Select Page

OBAVIJEST – POČETAK ŠKOLSKE 2020./2021. GODINE

OBAVIJEST – POČETAK ŠKOLSKE 2020./2021. GODINE

Redovna nastava u školskoj godini 2020./2021. počinje u ponedjeljak 7. rujna. Nastava u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića Posušje organizirana je u dvije smjene.

U prvu smjenu obvezni su doći 3.,5.,7.,9. razredi i to u 7:30 sati. Sukladno epidemiološkim mjerama te uputama nadležnog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, svi razredi će biti podijeljeni u dvije skupine. Prva skupina svakog odjela gore navedenih razreda će doći u 7:30 sati, a druga skupina gore navedenih razreda će doći u 7:45 sati. Svi odjeli će prethodno od učitelja i razrednika dobiti informacije u koju skupinu pripadaju.

Učenici 1. razreda trebaju doći u Gradsku športsku dvoranuPosušje u 8:00 sati.

Učenici 6. razreda trebaju doći u malu športsku dvoranu u 8:30 sati.

U drugu smjenu obvezni su doći 2.,4.,8.. razredi u 8:30 sati. Također sukladno epidemiološkim mjerama te uputama nadležnog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH, svi razredi će biti podijeljeni u dvije skupine. Prva skupina svakog odjela gore navedenih razreda će doći u 8:30 sati, a druga skupina gore navedenih razreda će doći u 8:45 sati. Svi odjeli će prethodno od učitelja i razrednika dobiti informacije u koju skupinu pripadaju.

Učenici u odjelu djece s posebnim potrebama trebaju doći u 9:00 sati.

Nastava u područnim školama Vinjani, Batin i Čitluk kreće također 7. rujna s početkom u 8:00 sati.

U područnoj školi Čitluk učenici trećeg i petog razreda trebaju doći u 8:00 sati, a učenici prvog, drugog i četvrtog razreda trebaju doći u 9:00 sati.

Sveta misa za sve djelatnike, učenike i njihove roditelje služit će se u 10:00 sati u mjesnoj crkvi u Posušju te u Vinjanima za učenike područne škole Vinjani.

Našim učenicima i učiteljima želimo sretan i uspješan početak nove školske godine, poručuju u priopćenju iz OŠ Ivana Mažuranića Posušje.

Posušje.net

OGLASI

Loading