Select Page

I u Livnu došlo do pokušaja otmice djeteta

I u Livnu došlo do pokušaja otmice djeteta

Glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak izjavio je u utorak kako su djelatnici PP Livno 23. listopada oko 13 sati zaprimili dojavu o pokušaju otmice djeteta od strane nepoznate osobe u Ulici Gabrijela Jurkića u Livnu, na parking prostoru ispred Zelene tržnice.

Govoreći o načinu na koji je pokušana otmica, Vrdoljak je kazao kako je jedna osoba u datom trenutku izašla iz parkiranog motornog vozila nepoznate marke te uhvatila dijete za ruku i pokušala ga uvući u vozilo, no da se dijete uspjelo istrgnuti i pobjeći.

S ovim događajem je odmah upoznata i PU Livno čiji su djelatnici izašli na mjesto događaja te obavili razgovore s određenim osobama. Tijekom jučerašnjeg dana razgovor je, u prisutnost roditelja, obavljen i s maloljetnom osobom.

Vrdoljak je dodao kako će se daljnjim radom rasvijetlit ovaj događaj te da će javnost o svim daljnjim postupcima policije biti na vrijeme upoznata.

– Opreza nikad dosta, a roditeljima savjet da obrate pozornost kada im djeca borave vani – kazao je glasnogovornik MUP-a HBŽ-a, naglasivši kako su policijski službenici dobili upute da više obilaze mjesta gdje se djeca okupljaju, kao što su škole, igrališta i sl.

veecrnji.ba

OGLASI

Loading