Select Page

IPA ŽZH izabrala novo vodstvo

IPA ŽZH izabrala novo vodstvo

U Grudama je u petak na Agroturizmu Marića gaj održana Izborna skupština Regionalnog kluba IPA ŽZH na kojoj je sudjelovalo 50-ak članova IPA-e.

Skupštinom je predsjedao Goran Žulj te Gabriela Kraljević i Dragan Vujević (članovi IPA ŽZH).

Nakon izbora radnog predsjedništva, predsjednika i radnih tijela skupštine uslijedilo je usvajanje zapisnika s redovne skupštine koja je posljednji put održana 2. rujna 2021. godine. Jednoglasno su usvojena izvješća u radu Nadzornog odbora, Suda časti i tajnika kluba u protekloj godini i mandatu te je održana rasprava o prijedlozima izmjena i dopuna Statuta i usvajanje istih. Na skupštini je donesena odluka o razrješenju dužnosti predsjednika, tajnika, zamjenika predsjednika i svih članova Upravnog i Nadzornog odbora i Suda časti.

Nakon izvješća i odluka, krenulo se s izborima novih članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Suda časti i predsjednika kluba, te objavljivanje rezultata glasovanja i odluka o imenovanju.

Damir Pandžić izabran je za novog predsjednika RK IPA ŽZH, a dužnost zamjenika predsjednika obavljat će Milan GalićTajnik kluba je Danijel Džeba, a potpredsjednici su Slobodan GalićIvana Pavlović i Josip Mandurić. Za rizničara izabran je Milan Boban, a zapisničar Jerko Penava.

Nadzornom odboru RK IPA ŽZH su: Marko Landeka, predsjednik, a članovi NO su Miro Pejić i Ivica Sabljo. Za predsjednika Suda časti izabran je Tomislav Kosir, a članovi Suda časti su Mate Soldo i Ivan Barić.

Na koncu skupštine svim nazočnima obratio se dosadašnji predsjednik Zoran Smital koji je zahvalio na dosadašnjem povjerenju i radu kluba, a budućem novom vodstvu poželio čestitke i uspješan rad.

Nekoliko prigodnih riječi uputio je i novoizabrani predsjednik Damir Pandžić koji je također zahvalio na povjerenju i poručio kako će skupa s novim članovima dati sve od sebe kako bi rad i djelovanje kluba podigao na još veći nivo.

Međunarodno policijsko udruženje IPA (International police association) je strukovna organizacija policajaca – udruga građana, čiji je cilj njegovati prijateljske odnose i međusobnu pomoć između službujućih policajaca u zemlji i inozemstvu.
Podsjetimo, RK IPA ŽZH osnovan je u Grudama 17. travnja 2014. godine. Na počeku osnivanja klub je imao 35 članova, a danas 230 njih, što aktivnih policijskih službenika, što umirovljenih policajaca.

OGLASI

Loading