Select Page

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj malog gospodarstva ŽZH za 2019. godinu

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj malog gospodarstva ŽZH za 2019. godinu

Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke objavilo je javni poziv za odabir korisnika sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva utvrđenih županijskim proračunom za 2019. godinu, u iznosu od 250.000 maraka.

Javni poziv se raspisuje u sklopu Programa utroška sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke koji se osiguravaju bespovratna poticajna financijska sredstva za:

– subvencioniranje dijela obračunatih troškova kamate po kreditima odobrenim u komercijalnim bankama za nabavku osnovnih sredstava, opreme, ili novog dijela opreme, za kupnju, izgradnju, proširenje ili uređenje poslovnih objekata, financiranje investicija za rast i razvoj subjekata malog gospodarstva (gospodarska društva i obrtnici).

– promociju i razvoj lokalne zajednice i malih poduzetnika, unaprjeđenje turističke infrastrukture i jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, fokusirajući se na integrirani turistički razvoj i nove male poduzetnike u sektoru turizma.

– podršku razvoju inovacija do novog proizvoda.

Svi podnositelji zahtjeva moraju dostaviti popunjeni obrazac za zahtjev (prijavu), koji će biti objavljen na web stranici Ministarstva gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke www.mg-zzh.com, te se još može dobiti u prostorijama Ministarstva ili na upit poslan na e-mail adresu: info@mg-zzh.com. Sve dodatne informacije mogu se tražiti u Ministarstvu – Sektor trgovine, turizma i poduzetništva ili na telefon 039/682-162, od 12-14 sati, te na e-mail adresu: info@mg-zzh.com. Javni poziv otvoren je do 30. studenoga 2019. godine ili do utroška sredstava planiranih za poticaj, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva ŽZH.

Javni poziv je na sljedećoj poveznici:

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading