Select Page

Zlomislić: Moj san je biti prvi vratar Širokog Brijega

Zlomislić: Moj san je biti prvi vratar Širokog Brijega

Nogometaši Širokog Brijega u srijedu su krenuli s pripremama za novu sezonu, a jedno ime na koje posebno treba obratiti pozoronost u ovoj sezoni je mladi vratar Martin Zlomislić (20).

Zlomislić je nakon odlaska iskusnog Luke Bilobrka sasvim neočekivano postao prvi vratar Plavo-bijelih, a navijači i stručni stožer Širokobriježana imaju velika očekivanja od ovog mladića. Svjestan nove odgovornosti je i sam Zlomislić.

Prilika je došla neočekivano. To je velika odgovornost, ali i veliki izazov za mene. Na meni je raditi, iz dana u dan se potvrđivati, a ako mi trener pruži priliku trudit ću se opravdati povjerenje. Već sam branio osam puta za prvu momčad u prvenstvu i kupu. Imao sam veliku podršku suigrača, vjerujem kako će tako biti i ubuduće, smatra ovaj mladi vratar.

Zlomislić smatra kako će se njegova momčad uz adekvatna pojačanja opet boriti za sam vrh prvenstvene ljestvice u BiH.

Malo smo pomladili momčad, ali vjerujem kad stignu pojačanja, kako ćemo opet biti momčad koja će se boriti za sam vrh, a sad čekamo i ime prvog suparnika u kvalifikacijama za Europsku ligu želimo ostati što dulje u europskom natjecanju, zaključio je Martin Zlomislić, inače izdanak Škole nogometa NK Široki Brijeg u razgovoru za Sportske novosti.

Jabuka.tv

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading