Select Page

Josip Barišić “skinuo” Wagnera i postao apsolutni rekorder!

Josip Barišić “skinuo” Wagnera i postao apsolutni rekorder!

Josip Barišić već neko vrijeme je rekorder po broju nastupa u Premijer ligi BiH, a nedavno je skinuo još jedan veliki rekord, koji se činio nedostižnim.

Prema istraživanju portala specijaliziranog za statistiku Premijer lige BiH plbih.ba, Barišić je u nedjeljnoj utakmici Posušja i Širokog Brijega odigrao ukupno 459. utakmica u bh. nogometu u tri glavna natjecanja, Premijer ligi BiH, Kupu BiH i europskim natjecanjima, a u BiH je nastupao samo za dvije ekipe, i to upravo ekipe koje su se sastale u prošle nedjelje.

Do utakmice sa Željezničarom usamljen na vrhu bio je još jedan bivši igrač Posušja i Širokog Brijega, Brazilac Wagner Santos Lago sa 458 utakmica u spomenutim natjecanjima. Dakle, Barišić je protiv Željezničara izjednačio rekord, a protiv svog bivšeg kluba se osamio na vrhu ove liste.

Pored ove dvojice, još su samo dva igrača odigrala više od 400 utakmica u Premijer ligi BiH, Kupu BiH i europskim natjecanjima nastupajući isključivo za klubove iz BiH, a u pitanju su Velibor Đurić i Bojan Regoje. Đurić je odigrao ukupno 436 utakmica, dok je Regoje odigrao ukupno 435 utakmica u najvišem rangu domaćeg nogometa, te u Kupu BiH i europskim natjecanjima.

Oslobodenje.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading