Select Page

Josip Brkić i Ante Čamber pobjednici memorijalnog turnira Viktor Vito Ćorić

Josip Brkić i Ante Čamber pobjednici memorijalnog turnira Viktor Vito Ćorić
U spomen na pokojnog entuzijasta Viktora Ćorića Vitu, u organizaciji Teniskog kluba Široki Brijeg, završen je drugi memorijalni teniski turnir parova.

Turnir se igrao na terenima teniskih centara u Mostaru, Grudama, u Širokom Brijegu na Privalju, terenima Teniskog centra kod Toše te Ćavar na Ciganskom Brdu, sa završnim polufinalnim i finalnim borbama na terenima kultnog Teniskog centra Đulić u Širokom Brijegu.

Okupilo se 36 parova

Vitin memorijal okupio je 36 parova raspoređenih u tri skupine po 12 parova.

Pobjednici glavnog turnira bili su Josip Brkić (Ljubuški) i Ante Čamber (Posušje) koji su u finalu bili bolji 6:1, 6:7, 10:8 od para Robert Raguž (Mostar) i Marko Kvesić (Široki Brijeg).

Brkić i Čamber u polufinalu bili su bolji od para M. Brkić i Lešina, dok su Raguž i Kvesić bili bolji od T. Mikulića i R. Mikulića iz Gruda.

Pobjednici utješnog turnira postali su Marko Kraljević (Široki Brijeg) i Mario Repar (Čapljina) koji su u finalu bili bolji 6:2, 6:7, 10:8 od Igora Jelčića i Vlade Ivankovića (Široki Brijeg).

Pobjednici turnira Zadnje nade postali su Ante Matijević i Marko Čolak (Široki Brijeg) koji su u finalu nadigrali 7:5, 6:2 Ivicu Mandića i Marka Škegru. Do finala Matijević i Čolak savladali su T. Čolaka i Sliškovića, dok su Mandić i Škegro bili bolji od Pandžića i Hercega.

U predivnom ambijentu Teniskog centra Đulić gdje su svoje važne korake na počecima karijere odradili Marin Čilić i Ivan Dodig, a i brojni drugi tenisači te igrala još dva pobjednika ATP teniskih turnira Goran Ivanišević i Thomas Muster te Iva Majoli, pobjednica Roland Garrosa, memorijalni turnir parova okupio je sve poznate hercegovačke teniske rekreativce kakav je bio i pokojni Ćorić.

U ambijentu kakav se mogao samo poželjeti, uz neizbježno druženje, tijekom završnih borbi okupilo se dvjestotinjak poklonika sporta, posebice tenisa kao i prijatelji i rodbina pokojnog Vite.

Nagrade uručila Vitina djeca

Njegova djeca Luka i Mihaela najboljima su uručili i prigodne nagrade za najbolje pojedince i parove turnira.

Do sljedećeg turnira predsjednik organizacijskog odbora Ivan Čolak Cika kazao je kako će ovogodišnji turnir biti putokaz za njegovo daljnje jačanje kao i razvoj samog tenisa u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

U sklopu turnira neki su sudionici posjetili i Vitin grob i time velikom sportskom entuzijastu odali počast.

OGLASI

Loading