Select Page

Kadeti HŠK Posušje hit prvenstva ove sezone!

Kadeti HŠK Posušje hit prvenstva ove sezone!

Lijepa priča ovih dana dolazi sa „zelenog dragulja“ u Posušju. Izabranici Damira Ramljaka nezaustavljivi su u prvenstvu. Oni su u šest odigranih kola upisali isto toliko pobjeda i usamili se na vrhu prvenstvene ljestvice.

Nevjerojatan trud i rad ovih momaka, razveselio je njihovog trenera i klupsko vodstvo. Odavno bolja generacija kadeta nije kročila gradskim stadionom u Posušju. Njihov strateg Damir Ramljak napravio je odličnu selekciju i uveo treninge svake večeri pod reflektorima pomoćnog terena u Posušju. Odaziv u noćnom terminu je zaista impresivan i lijepa priča počela se pričati u omladinskom pogonu našeg kluba. Oni su ovog vikenda srušili na svom Mokrom Docu opasnog Fk Veleža iz Mostara i usamili se na vrhu ljestvice. U šest odigranih kola upisali su šest pobjeda uz gol razliku 19:5.

Prošlog vikenda na svom Mokrom Docu srušili su lidera iz Mostara Fk Velež i tako preuzeli vrh ljestvice. Njihov trener Damir Ramljak ne krije oduševljenje i presretan je kako ovi momci vrijedno rade i nada se kako će odlične partije nastaviti i u nastavku prvenstva. Odlične partije i odanost radu primijetili su i iseljenici iz Posušja, točnije Zavijačni klub Posušana u Zagrebu(ZKPZ) te su im dodijelili vrijednu garanturu dresova. Ovim putem se klub zahvaljuje Zavičajno Društvo Posušje Zagreb i njihovom predsjedniku gospodinu Vladi Begiću na ovoj donaciji. Sljedeće kolo naši kadeti gostuju u Blagaju, kod FK Blagaj. U objavi od jutros možete vidjeti tablicu i ostale rezultate omladinskog pogona. Klub čestita ovim putem momčadi i njihovom treneru, te se nada velikom rezultatu ove generacije.

Posušje.net/HŠK Posušje

OGLASI

Loading