Select Page

ŽKK Posušje odigrao prijateljske susrete u Tomislavgradu

ŽKK Posušje odigrao prijateljske susrete u Tomislavgradu

Proteklog vikenda članice ŽKK Posušje u Tomislavgradu su odigrali prijateljske utakmice protiv ŽKK Tomislav.

U prvoj utakmici su se sastale najmlađe košarkašice rođene 2006./2007 godine. Cilj je bio da sve cure nastupe a neke od njih su napravile svoje prve košarkaške korake. Posušanke su pobijedile 20:31.

Drugu utakmicu su odigrale u kategoriji košarkašica rođenih 2005. godine. Domaće košarkašice su u prvih 5 minuta ostvarile prednost od 10 poena razlike te tu istu održavali cijelu utakmicu. Unatoč porazu naše cure su dale sve od sebe ali ovoga puta naše susjede su bile bolje. Zaslužena pobjeda domaćih košarkašica 40:25.

Posljednja utakmica je odigrana sa generacijama rođenim 2002/2003. godine. Iako smo imali samo jednu curu u svojim redovima koja je rođena 2002. godine zadovoljni smo borbenošću i igrom ali domaće košarkašice su u ovom trenutku daleko ispred vršnjakinja iz našeg kluba. ŽKK Tomislav je sa curama rođenim 2003. godine i prvak Herceg-Bosne te ima dvije vrhunske košarkašice koje nastupaju za Reprezentaciju Hrvatske te su veliki potencijal i budućnost Tomislavgradske košarke. Znaci, naše cure su poražene od uvjerljivog domaćina 45 : 18.

Sljedeceg vikenda ŽKK Tomislav gostuje u Posušju.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading