Select Page

Kako su platformaši prodali generala Glasnovića !?

Kako su platformaši prodali generala Glasnovića !?

Prodavanje magle pod plaštom zaštite interesa bosanskohercegovačkih Hrvata “nezavisne” liste generala Glasnovića i podupiratelja doživaljava svoj vrhunac, a ponovno su vlastiti interesi stavljeni ispred nacionalnih.

Na kraju izborne kampanje (sapunice) za hrvatski sabor,koju smo svakodnevno gledali u našoj Hercegovini u režiji platformaša, pljačkaša ZHŽ, generala Glasnovića, te “neovisnog” kandidata za načelnika Ljubuškog Ante Paponje uvidjeli smo da zavist i osobni interesi ponovno prevladavaju.

Naime, aktivisti Pere Barbarića u Ljubuškom, Čitluku i ostalim gradovima Hercegovine dijele letke na kojima je zakružen broj 3. na listi broj 13., odnosno ime spomenutog kandidata za XI. izbornu jedinicu, a general Glasnović se gura u drugi plan, iako su svima puna usta da treba generala poduprijeti, da nastavi svoju borbu za lustraciju u Hrvatskoj i prava branitelja, kako u RH, tako i u BiH koju je naravno počeo HDZ RH. Pero Barbarić je kandidat za načelnika općine Čitluk na lokalnim izborima u listopadu 2016., a javnosti je poznat po tome što je sudjelovao u potpori platformašima i Živku Budimiru kada su interesi BiH Hrvata bili ugroženi. U stožeru Pere Barbarića se nalazi i Petar Barišić, koji je javnosti poznat kao savjetnik Živka Budimira i koji je s Budimirom završio iza rešetaka poradi raznih oblika malverzaciji, ucjena i pomilovanja za vrijeme platformaške vlasti u periodu 2010. – 2014.

14303712_10208777902217539_355061140_o

Sličnu sudbinu je doživio i Željko Koroman kada se našao na listi HDZ 1990, a zanimljivo će biti vidjeti u čije interese će biti potrošeno i ime kandidata za načelnika Ljubuškog, uvaženog lokalnog profesora Ante Paponje.

Bal je davno otpočeo, danas se desio maskenbal a hoće li biti “skidanja maski” vidjet ćemo u sljedećem razdoblju.

Ljubuški vjesnik

OGLASI

Loading