Select Page

Kalendar za 2018. godinu po vašoj mjeri – poklon korisnicima Hrvatske pošte Mostar

Kalendar za 2018. godinu po vašoj mjeri – poklon korisnicima Hrvatske pošte Mostar

Nakon nešto više od godinu dana od lansiranja naše usluge Brze pošte, HP Mostar u znak pažnje i zahvalnosti, daruje sve svoje lojalne korisnike stolnim kalendarom za 2018. godinu.
Ovaj stolni kalendar su pažljivo osmislili djelatnici našeg marketing tima, a ono što ga čini posebnim jeste činjenica da su u proces odabira konačne verzije bili uključeni naši korisnici odnosno klijenti naših brojnih poslovnica diljem BiH. Korisnici su sudjelovali u konačnom odabiru boje, veličine, težine i sadržaja kalendara i kao takav, on je sada produkt kreativnosti svih nas.
Koristan i sitne konstrukcije
Ovaj simpatični kalendar je poseban jer je trodimenzionalan, a po konstrukciji je sitan, dimenzija 10 cm x 8 cm, težak svega nekoliko grama te kao takav neće zauzimati mnogo mjesta na radnim stolovima ili policama naših korisnika, a moguće ga je lako prenijeti na bilo koje drugo mjesto. Žuto crne je boje i na njemu je istaknuta naša web adresa, te lako pamtljivi broj telefona „1323“ za uslugu Brze pošte. Naši korisnici nas mogu dobiti na ovaj broj svakim danom od „07h do 19h“. Želja nam je da pored svih svakodnevnih obveza i zadataka koje imaju, naši korisnici barem o jednoj stvari ne moraju brinuti – o brzoj dostavi pošiljaka, jer to je ono što ćemo na sebe preuzeti mi, Hrvatska pošta Mostar.
Povrat novca u roku 24h
Također, još nešto što našu uslugu Brze pošte čini posebnom jeste i dodatna usluga povrata novca unutar 24 sata. Napominjemo da pošiljke i dalje možete predati na željenoj adresi ili u obližnjem poštanskom uredu bilo kojim radnim danom kao i subotom. Status pošiljke možete u svakom trenutku pratiti putem naše web stranice. Napominjemo da ono što čini Hrvatsku poštu Mostar i njenu Brzu poštu posebnom, jeste činjenica da dostavljamo pošiljke za 24 h u cijeloj BiH. Važno nam je da svatko dobije svoju pošiljku brzo, pouzdano na vrijeme a nekada i ranije.
Molimo naše korisnike da provjere svoje poštanske sandučiće i da preuzmu ovaj naš simpatični i korisni dar.

OGLASI

Loading