Select Page

Karačić razočaran, Budimir sretan, a Bandić dijelio kartone ljudima koji nisu u zapisniku!?

Karačić razočaran, Budimir sretan, a Bandić dijelio kartone ljudima koji nisu u zapisniku!?

Posušje je ugostilo Široki Brijeg pred ispunjenim tribinama u sjajnom ambijentu, ali radovali su se gosti (1:2).

Domaćini sigurno imaju zamjerki na suđenje Antonija Bandića iz Gruda i to nisi krili. Odlučio je jedanaesterac iz 88. minute, a domaći smatraju kako ranije njima nije dosuđen isti, još u prvom poluvremenu.

“Veliko razočarenje nakon veoma kvalitetne igre pogotovo u prvom dijelu. Primili smo gol nakon kardinalne greške. Rekli smo ako ovako nastavimo igrat kako ćemo doći do izjedančenja. Presudio je penal koji je dosuđen za Široki, a nažalost u prvom poluvremenu nije”, rekao je poslije utakmice trener Posušja Branko Karačić.

Razočarani su bili domaći navijači nakon utakmice na suđenje Bandića i njegovih kolega, te su se jasno pitali je li cirkus već počeo i zašto su suci ‘morali’ oštetiti njihovu momčad.

Bandić je uz jaku policijsku pratnju ispraćen sa Mokrog Doca. Bio je veoma ozbiljan, svjestan da će o njemu raspravljati Komisija za suce i suđenje i sa nestrpljenjem će pratiti njihovu odluku.

Bandić je na sinoćnjoj utakmici pokazao crveni karton domaćem igraču Zvonimiru Begiću, ali kako se vidjelo na TV prijenosu i jednom domaćem članu koji zanimljivo nije bio u Cometu naveden kao jedno od službenih osoba kluba.

Svakako će sudac iz Gruda morati objasniti ovu odluku, a žuti karton dobio je nakon samo pola sata igre i trener Posušja Branko Karačić.

Iz Širokog Brijega nakon utaknice nisu komentirali suđenje, već samo konačni rezultat. Mario Budimir je upisao prvu pobjedu u novom izazovu.

“Čestitam igračima na htjenju, borbenosti, želji. Igrali smo kako se nismo dogovorili. Mislim da smo dobili utakmicu na neke mišiće. Mi totalno drugačije treniramo i igramo. Bila je prisutna nervoza. Dosta grešaka i dosta taktičkih grešaka. Na periode smo uspjeli spustiti loptu na zemlju i igrati”, rekao je Budimir.

U narednom kolu Posušje gostuje kod FK Sarajevo, dok Široki Brijeg će ugostiti dočekuje Tuzlu City.

OGLASI

Loading