Select Page

KARATE: Najbolja posuška seniorka sudjelovala na turniru u Salzburgu

KARATE: Najbolja posuška seniorka sudjelovala na turniru u Salzburgu

Ivana Galić, najuspješnija seniorka Posušja u 2018. godini, sudjelovala je na jednom od najjačih karate turnira na svijetu, Premier ligi serije A koji je održan u Salzburgu od 1. do 3. ožujka 2019.

Na turniru je sudjelovalo 2057 natjecatelja iz 99 država. Ivana je nastupila u kategoriji seniorki do 68 kilograma, među 107 natjecateljica iz 48 država. Bilo joj je ovo veliko iskustvo i poticaj za nastavak sezone. Između ostalog nju u svibnju očekuje još jedna Premier liga u Istanbulu.

Ivana Galić je aktualna članica karate reprezentacije BiH. Završila je Opću gimnaziju u Posušju, studentica je druge godine Kineziološkog fakulteta u Mostaru. Prve karate vještine usvojila je u Karate klubu Posušje, a odlaskom na studij u Mostar dvije godine trenira u SKK Neretva, najuspješnijem karate klubu u BiH. Već 2013. godine Ivana je izabrana za Mladu nadu općine Posušje. Titulu je opravdala imenovanjem najuspješnijom seniorkom Posušja 2016.

Titula najuspješnije seniorke dodijeljena joj je i na nedavno održanom izboru najuspješnijih sportašica i sportaša u općini Posušje u 2018. godini. Iza sebe ima nastupe na svjetskim, europskim, balkasnskim prvenstvima, grand prix i međunarodnim turnirima.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading