Select Page

KINO NA OTVORENOM: Prva večer izazvala veliko zanimanje

KINO NA OTVORENOM: Prva večer izazvala veliko zanimanje

U srijedu 15. srpnja održana je prva od dvije večeri filmske projekcije na otvorenom, na Trgu hrvatskih branitelja u sklopu „Posuškog lita“ 2015.

Nakon uspješnih gostovanja ranijih godina, Operacija kino, u suradnji s Udrugom PAUK iz Posušja i tvrtkom Meggle, sinoć je nastavila dvodnevno druženje s prijateljima i ljubiteljima filma.

Kino na otvorenom 4

Sinoć je prikazan film “Divlje priče“, koji je prošlogodišnji dobitnik Nagrade publike Sarajevo Film Festivala, a zanimanje je bilo veliko o čemu svjedoče fotografije.

Kino na otvorenom 3

Večeras, četvrtak 16. srpnja biti će prikazan prošlogodišnji dobitnik Zlatnog lava na filmskom festivalu u Veneciji – film „GOLUB SJEDI NA GRANI RAZMIŠLJAJUĆI O POSTOJANJU“, redatelja Roya Anderssona. Priča govori o paru nesretnih prodavača novotarija, koji započinju obilazak ljudskih stanja u stvarnosti i fantaziji. Ali, ovaj njihov zanimljivi zadatak razvit će se na kraju u niz veoma apsurdnih događaja. Projekcija filma počinje u 21 sat, a u slučaju kiše ili lošeg vremena, filmska projekcija biti će premještena u kino dvoranu.

ULAZ JE SLOBODAN!

Posušje.net

OGLASI

Loading